Lewica otwiera biuro powiatowe we Włoszczowie

Poseł Andrzej Szejna, przewodniczący Nowej Lewicy w województwie świętokrzyskim otworzył dzisiaj we Włoszczowie biuro powiatowe partii oraz swoje biuro parlamentarne.

- To biuro będzie służyło mieszkańcom całego powiatu włoszczowskiego. Jako prawnik będę dbał o to, aby każdy, kto ma potrzebę wsparcia i uzyskania porady prawnej mógł ją tu otrzymać.  – powiedział poseł Andrzej Szejna.
Nowa Lewica przygotowuje się do wyborów samorządowych. - Będziemy walczyć w tym powiecie o każdy głos. Cieszy nas to, że wróciliśmy do sejmu. Teraz jest czas, aby wrócić do sejmiku wojewódzkiego, rady powiatu, gminy, wszystko to po to, aby jeszcze lepiej działać na rzecz mieszkańców – dodał poseł.

Jak poinformował Zbigniew Krzysiek, szef Nowej Lewicy w powiecie włoszczowskim - biuro, które mieści się przy ul. Kilińskiego 14a we Włoszczowie, zostanie w pełni uruchomione w miesiącu lipcu.

- W każdy pierwszy i drugi czwartek miesiąca w godz. 16:00:17:00 odbywać się będą dyżury, na które już dzisiaj serdecznie zapraszamy mieszkańców powiatu – dodał Z. Krzysiek.